De ce nu voi vota PL, PLDM sau PD

646x404

Foto: Renaste Moldova

Într-o discuție cum niște moldo-europeni de la noi am fost certat că nu voi susține la alegeri partidele din actualul parlament. Lumea isterică se plânge că nu mai are soluții și că noi trebuie să le dăm votul hoților ăștea care ne șantajează că vor veni comuniștii la putere și ceilalți descreierați.

A fost o perioadă lungă când indivizii credeau că noi nu mai avem nici o alternativă. Ajung la vorba lui Cheianu: ”v-am rugat măi băieți mai puțin să furați ca să vă putem vota”. Dar n-a fost să fie. Azi avem de ales între 3 direcții:

1. Lista de rahat a lui Ghimpu cu toți moșnegii și șefe ale aparatului (deși Chirtoacă, săracul, mai salvează situația).
2. Lista PLDM-ului care este cea mai bună din cele 3, recunosc, dar totuși care îl are pe Filat în frunte, acel cu BEM-ul și Aeroportul cu năravuri trase încă de la privatizarea Ipteh-ului.
3. Lista lui Plahotniuc, cu boxeri și sportivi analfabeți și alte soiuri de neamuri care trebuie să dea otkaturi oligarhului. Cei care au oferit șansa să alegeți singuri candidații dar au dat lista la CEC înaintea rezultatelor acestor alegeri tâmpite.

Nu-mi mai țineți lecții despre faptul că trebuie să salvăm R.Moldova, ea va fi europeană oricum pentru că avem cetățeni care gândesc lucid când vine vorba de soarta țării. Dați șansa altor partide politice și candidați independenți dacă tot umblați cu experimentatul.

Într-un alt articol vorbim despre alternative (pro-europene, evident).

Multă minte și curaj.

Preluat de Independent.md

Leave a Reply

Your email address will not be published.