Cele două Moldove

UntitledNu vom ști niciodată dacă politicienii de la guvernare și-au învățat lecția. Cred că următorii 2-3 ani ne va ajuta să aflăm răspunsul. Șocul alegerilor încă bântuie conștiința noastră care nu poate înțelege cum de există mai multe voturi pro-ruse după atâtea realizări pro-europene, dar mai ales luand în calcul războiul care îl duc vecinii noștri.

Avem două țari de fapt. Una albastră care a încercat mereu să o modernizeze pe a doua, și una roșie căreia nu i-a păsat niciodată de integritatea țării sau de vreun scop național.

Moldova cea roșie va trage întotdeauna țara la fund. Orice aspirație va fi înăbușită de această turmă roșie de moldoveni care nu au terminat liceul. Moldova roșie ne va trimite mereu în parlament curve care fac sex pentru mâncare, politicieni crescuți la Moscova, indivizi care-și construiesc mesaje pe minciună și denaturează istoria. Moldova cea roșie este zona țăranului tipic care crede că criminalul trimis de FSB-ul rus va reforma țara așa cum n-au făcut-o nici rușii.

Popularea masivă a acestor zone roșii cu indivizi mumificați în exces de canalele rusești pe care nu ne obosim să le închidem, face ca și politicienii europeni să între în mintea acestor analfabeți. Ei nu-și mai pot forma mesaje tranșate precum făcea Sakașvili.

Atâta timp cât nu scăpăm de Moldova roșie, nu vom putea construi niciun obiectiv național. Cei cu mintea deschisă și cu suflet spre un ideal curajos, trebuie să facă uz de fiecare oportunitate de discuție cu un moldovean rusificat și să încerce să îl schimbe. Nu vă obosiți să modificați mentalitatea rușilor, ei nu se vor schimba curând, dar cel puțin pot deveni o minoritate care să nu mai dicteze niciodată cursul țării.

Hai să fim o echipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.